sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kolli kylässä

Keskiviikkoiltana meille tuli kylään Natalian sulhanen, CH FIN*Artvan Ahabey (sukutaulu, kuvia). Ensivaikutelma ei ollut mikään lupaavin, sillä Natalia käytti sekä kynsiään ja suutaan kertoakseen mielipiteensä moisesta hepusta. Ihan kuin Natalia olisi unohtanut, että se oli kiimassa. Ensimmäinen päivä siinä menikin, ennen kuin Natalia alkoi osoittamaan kiinnostusta.

"Vähän tuo kyllä kiinnostaa..."

Pikkuhiljaa kiinnostus kasvoi ja kiimakin alkoi "palautumaan" ja kissat pääsivät itse toimintaan. Koska molemmat olivat ensikertalaisia, oli niiden touhu melko sähläystä ja hakemista. Lopulta ne kuitenkin onnistuivat yrityksessään, ja nyt Natalia on toivottavasti nyt tiineenä.

Ahabey ja Natalia. Karvatukot lattialla ovat hyvä merkki pariskunnan touhuista.

Lauantaina Ahabey ei enää ollut kovinkaan kiinnostunut Nataliasta, vaikka sitä olisi kyllä vielä kiinnostanut. Lauantaipäivä menikin niillä lepäillessä ja vain nuuskiessa toisiaan, ja lauantai-iltana Ahabeyn omistaja hakikin sen kotiin.

Lauantaina Ahabeytä kiinnosti vain oven alta tulevat namit.

Ahabey olikin kova poika istumaan keittiötasolla ja ruokapöydällä. Meillähän siis kissat eivät saa näille tasoille hyppiä ja Natalia kovasti ihmetteli "mitäs sinä siellä teet". :)

CH FIN*Artvan Ahabey.
Mahdolliset pennut tulevat siis olemaan punavalkoisia. Pentujen sukutaulu löytyy Vangoranin tietokannasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti