torstai 2. helmikuuta 2012

Jännää, uusi blogi!

Kissalleni Natalialle suunnitellaan teetettävän pentuja ja ajattelin että voisi olla kiva pitää siitä pientä blogia ja kirjotella kuulumisia. Vaikkei tätä varmaan kovin moni luekaan mutta ainakin omaksi ilokseni. :)

Minä olen siis 23-vuotias opiskelija, ja minulla on kaksi kissaa sekä pari vanhaa hiirimummoa. Blogini tähti on turkkilainen van naaras CH FIN*Ilveslinnan Biberli Berivan eli Natalia, synt. 16.2.2009. Tätä kissaa ottaessani halusin naaraskissan ja olisin mieluusti ottanut sijoituskissan, sillä pentujen teettäminen oli  pyörinyt mielessäni pitkään, mutten kuitenkaan kokenut olevani valmis alkamaan itse kasvattajaksi. Natalian kasvattajan suunnitelmiin ei kuitenkaan kuulunut sijoittaminen, ja hän ehdotti että aikanaan kissan omistajuuden voisi siirtää väliaikaisesti hänen nimiinsä.

Nyt kun olen miettinyt pennutusta ja Natalia täyttää pian kolme, ja siitä on tullut kaunis turkkilainen van, haluan edelleenkin teettää sillä pentuja. En kuitenkaan halua omaa kasvattajanimeä, joten pennutus toteutetaan yhteistyössä Natalian oman kasvattajan kanssa. Pennuista tulee siis Ilveslinnan kissoja.

CH FIN*Ilveslinnan Biberli Berivan loppukesällä 2011. Kuva Inkeri Siltala.












































  












































































































 












Natalialta otettiin verinäytteet joulun alla 2011 ja testattiin FeLV ja FIV negatiiviseksi. Samalla siltä otettiin sieninäyte joka tuli myös takaisin negatiivisena. Natalian veriryhmä on A.

Kissana tuo on tuommoinen hassu höpsöttäjä. Yleensä vanit eivät juuri sylikissoja ole, eikä Nataliakaan tykkää jos sen kaappaa syliin, mutta se tulee joskus itse syliin pyörimään ja leipomaan. Se ei juuri kurise ja mau-u kuten toinen kissani, vaan miukuu ja määkyy. Se on vähän tohelo ja leikkisä ja varsinkin pienempänä muksahteli päin tavaroita. Se on myös tavallansa hieman ärsyttävä ja itsekeskeinen ja ärsyttää joskus tahallaan toista kissaani ja livahtelee ovien rakosista. Kuitenkin niin ihana kissa ettei siitä voi olla pitämättä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti