keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Termiitit vauhdissa

11-viikkoiset pennut ovatkin melkoisia termiittejä. Tavarat lentelee, vessapaperirullia löytyy teurastettuina, leluja löytyy teurastettuina... Kolina vaan kuuluu kun pennut räpistelevät menemään. Okei, verhoissa ei olla (onneksi!) roikuttu, eikä mitään ole mennyt rikki. Ehkä ne ovatkin enkelitermiittejä.... Aika huvittavaa silti katsella ja kuunnella kun pennut juoksentelevat ympäri kämppää erinäisten äänitehosteiden voimin, ja välillä emo-Nataliakin liittyy joukkoon.

Mutta, pitäähän kuitenkin ainakin yksi kukkaruukku saada alas. Mutta ei se mitään, onhan emokissakin kyseisen ruukun pudottanut ainakin kerran, pitäähän siis kulkea emon tassunjäljissä. Kasvi on hieman moisista leikestä kärsinyt mutta ruukku on ihme kyllä pysynyt ehjänä.

Pulla nuuskimassa Pillin tuhoja. Ehdin jo vähän kaapia multaa takaisin ruukkuun ennen kuvan ottamista.

Asiallahan oli tietysti Pilli. Se kyllä pelästyi melkoisesti ensin hidastettua huutoani "Eeeeiii!!!", kun huomasin mitä oli tapahtumassa, ja sitten kolisevaa ruukkua, mikä tippui aika korkealta, valkoisten kaappien päällä olevien stereoiden päältä (kasvi on siellä turvassa kissojen hampailta... tai ainakin yrittää). Kissaa ei edes nähnyt kun se oli sujahtanut jo piiloon. Tapahtuman jälkeen emokissa ja Pulla-veli tulivat ihmeissään katselemaan multakasaa. Myöhemmin selvisi että noin puolet ruukun mullista oli Pillin turkissa. Eipä ole sen jälkeen mennyt tutkimaan kyseistä kasvia :----)

Mulla oli ollut vesilasi yöpöydällä, minkä termiitit tietysti kaatoivat. Ei se mitään, oma syy. Kuivasin vedet vessapaperilla ja taas omaa tyhmyyttäni jätin rullan lojumaan....


....

Pilli on myös keksinyt, miten erään lipaston päälle päästään, jolla olen välillä pitänyt Niila-kissan ruokia. Sinnehän nimittäin pääsee helposti, kun ottaa vauhtia ja kipuaa ensin patterin päälle ja siitä räpiköi lipaston päälle. Juoma-automaatistakin se on vähän maistellut virtaavaa vettä. Kerran tuli väsy kesken kaiken ja kaiken lisäksi emokissa päätti tulla antamaan päiväpesun. Lopputulos:




Sillä välin Pulla lepäilee keittiön tuolien päällä.



Ihmeen hyvin pennut tajuaa olla menemättä keittiön pöydälle. Kyllä ne sinne välillä kiipeävät mutta nostan ne aina alas sieltä. Paitsi tietysti tätä kirjoittaessa huomasin Pillin nuuskivan pöydän päällä...

Kaikkein söpöintä on pieni pentu, joka tulee tietokoneen viereen nukkumaan kaiken roinan keskelle <3

Pulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti