sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kaksi kuukautta

Pennut täyttivät perjantaina 17.8. kaksi kuukautta, ja tänään sunnuntaina 9 viikkoa. Ihmeellistä, vastahan ne syntyi... Ja enää 5 viikkoa luovutukseen! Perjantaina käytiin myös ensimmäisillä rokotuksilla. Hieman ne ihmettelivät kuljetusboksiin sulkemista ja merkillisiä ääniä ja maisemia. Molemmat pojat olivat reippaita ja nukahtivat boksiin eläinlääkäriä odotellessa. Pilli (isoveli) vähän kitisi piikkiä laitettaessa mutta muuten eivät siitäkään välittäneet. Takasintulomatkalla Pilli oli jo sitä mieltä että riittää moinen boksi ja piti komeaa huutokonserttia. Pulla (pikkuveli) taisi olla niin järkyttynyt tai jännittynyt että pysyi hiljaa pienenä pallona. Nyt kun rokotukset on annettu niin voinkin totutella niitä kopassa matkustamiseen, ja eiköhän ne molemmat vielä nätisti tule matkustamaan. ;) Kuukauden päästä annetaan sitten toinen rokotus.

Päästin pennut eilen tutustumaan suihkuhuoneeseen. Oli vähän jännä paikka eikä vadissa ollut vesi hirveästi kiinnostanut. Mahtaakohan näistäkään vaneista tulla huimia vesipetoja... Emo-Nataliahan ei vedestä juuri välitä. Hetki sitten yllätin pennut myös käppäilemästä keittiön pöydällä. Onneksi sentään verhot saa olla suht rauhassa. Unet on jäänyt tällä viikolla vähän vähemmälle, sillä jos Natalia ei ole huudellut kiimaansa niin sitten pennut ovat roikkuneet pohkeissa hampaittensa kanssa. Kiva on myös herätä siihen että toinen tuholainen päättää juosta naaman yli. Mutta ei sitä sitten enää muista kun huomaa että pennut ovat nukahtaneet viereen sängylle. :)

Sitten niitä kuvia... Valitettavasti jouduin palauttamaan laina-salamani, joten kuvat on vähän tylsiä ja ei-niin-hyviä :< Vakuutuin kuitenkin salaman tarpeellisuudesta ja pakkohan sellanen on itselle jostain hommata, eli sitä odotellessa joudumme tyytymään seuraavanlaisiin kuviin:


Kokeilin Pullalle Vänttisen pikkuvaljaita... Vielä ovat hieman liian isot :)


Pilli (isoveli)


Pilli on riiviö (muun muassa)


Pilli ja Pulla

1 kommentti: