maanantai 29. heinäkuuta 2013

Isot pojat

Pentujen 1-vuotissynttäripäivän kunniaksi ajattelin tehdä pienen päivityksen tänne blogiin.
17.6. tuli kuluneeksi vuosi siitä päivästä, kun koettiin ilon ja surun tunteita ja Natalia synnytti pienet Ilveslinnan D-pojat. Vaikeasta alusta huolimatta nykyään molemmat ovat isoja, yli 5-kiloisia rötkäleitä.

Killi-isoveli syksyllä 2012
Killi syksyllä 2012


Isoveli Killi (entinen Pilli) on kotiutunut hyvin kotiinsa. Se ehti aloittaa jo kollittelua mutta kastroinnin jälkeen se on hieman rauhoittunut mutta edelleen kova touhuaja.

Ilveslinnan Dayanikli Demir eli Killi 1-vuotiaana
Killi ja Killin kauneusmerkki

Pikkuveli Pulla-Norbert eli Pulla on kova menijä ja vieläkin päivittäin keksii kaikkea kivaa jäynää. Sitä ei ole vielä kastroitu ja aika näyttää käytetäänkö sitä joskus jalostukseen. Kovasti se kyllä huutelee ympäriinsä.


Puolivuotis-Pullan kanssa eläinkauppavierailulla joulukuussa 2012

Pulla-pikkuveli keväällä 2013

Emo-Natalia vierottaa Pullaa vieläkin ja sähisee sille jatkuvasti. Mietinnässä on vielä teetetäänkö Natalialla toiset pennut vai leikataanko se. Ei ole ihan kaikkein helpointa pitää leikkaamatonta urosta ja naarasta samassa taloudessa, mutta saa nähdä. :)


Ilveslinnan Degerli Destan eli Pulla-Norbert 1-vuotiaana

Näyttelyssä pentujen kanssa ei olla hirveästi käyty. Pullan kanssa kävin jokusen kerran mutta se ei oikein tykännyt siitä touhusta joten en ole viitsinyt sitä enää viedä. Sekin jää nähtäväksi että koska tulee kokeiltua uudestaan Pullan tai Natalian kanssa.


4-vuotias emo-Natalia (CH Ilveslinnan Biberli Berivan)

Tällä hetkellä on siis suunnitelmat kissojen suhteen melko auki mutta eipä tässä onneksi niin kiirettä ole minkään suhteen. Ehkä kesän menojen jälkeen alkaa suunnitelmatkin selkiytymään.


Mielestäni näissä kolmessa on jotain samaa näköä....:
Natalia-emo

Killi-isoveli

Pulla-pikkuveli   

Killi-isoveli nukkuu
Killi-isoveli nukkuu


Pulla-pikkuveli kärpäsjahdissa
Pulla-pikkveli kärpäsjahdissa

Killi-isoveli kiipeilee

1 kommentti:

  1. Olipas kiva nähdä ja kuulla teidän kuulumisia! Isoiksi ovat poitsut kasvaneet. <3 T: Juuli & Hunaja

    VastaaPoista