tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kaksi viikkoa laskettuun aikaan

...Että alkaa jo vähän jännittää! Natalia on jo aikamoinen tankki.

Aloin tarjoilemaan pentunappuloita aktviointilaudalta, sillä muuten se hotkii ne pureskelematta, kun ne ovat niin pikkuisia nappuloita. Aktivointilauta hidastaa ainakin vähän mokoman hotkimista. En voi oikein estää 7-vuotiasta Niilaakin pentunappuloita syömästä, mutta onneksi se ei ole kauhea ahmatti. Kunhan Natalia pentuineen eristetään makkariin, tulee Niilan ruokavaliosta taas normaali.


Natalia ja Niila apajilla.

Natalian kasvattaja kävi viime viikolla piipahtamassa ja toi ison kasan tarvikkeita, joita mahdollisesti tarvitaan synnytyksessä. Hyvässä tapauksessa niitä ei tarvita, mutta hyvä ne on olla paikan päällä valmiina varmuuden vuoksi. Hän toi myös maitohappobakteeri-valmistetta, jota annan nyt Natalialle päivittäin. Yritän myös saada sille kalaöljyä menemään, mutta heikolla menestyksellä...


Heikko kuva Natun mahasta ylhäältä päin.

Natalia painaa nyt n. 5,2 kg eli on lihonut n. 800 g. Se makoilee mahoineen paljon mutta ei ole mielestäni lisännyt turkinhoitoaan, mitä kuulemma tulevat emot yleensä tekevät (ainakin joidenkin lähteiden mukaan). Seuraavana viikonloppuna luultavasti alan järkkäämään sille pentulaatikkoa makuuhuoneeseen. Kovin se näyttää ja tuntuu isolta, enkä välillä oikein tiedä että miten sen kanssa olisi ja uskaltaako sitä edes nostella. :)


Iloinen tankki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti